Οι Ελαιώνες μας 
 

 


Η Επιχείρηση μας εμπνέεται και δημιουργεί από το ευλογημένο δένδρο της Ελιάς . Οι ιδιόκτητοι ελαιώνες μας, έκτασης 200.000 τετραγωνικών μέτρων βρίσκονται στο χωριό Γραμμενίτσα Άρτας, σε μέρος ημιορεινό και πετρώδες όπου και ευδοκιμεί η μοναδική ποικιλία  ΚΟΝΣΕΡΒΟΛΙΑ ΑΡΤΑΣ Π.Γ.Ε..

Καλλιεργούμε τα δένδρα μας με τις παραδοσιακές, ιδιαίτερες τεχνικές της περιοχής μας και πάντα με σεβασμό προς τη φύση. Περιμένουμε με υπομονή την ωρίμανση του καρπού της ελιάς πάνω στο δένδρο μέχρι την συγκομιδή.

Η συγκομιδή της ελιάς γίνεται με το χέρι, ώστε να μην τραυματίζονται τα δέντρα και οι καρποί , για να μπορούν να αποδώσουν όλα τα θρεπτικά συστατικά τους, χωρίς αλλοιώσεις.

Το μοναδικό φυσικό περιβάλλον, οι ιδιαίτερες κλιματολογικές συνθήκες της περιοχής και ο παραδοσιακός τρόπος καλλιέργειας, προσδίδουν τα ανώτερα ποιοτικά και μοναδικά χαρακτηριστικά των προϊόντων μας.
Στην καλλιέργεια μας εξελίσσεται καθημερινά μια συνεργασία με την φύση, και εργαζόμαστε συνεχώς, στην κατεύθυνση της έρευνας και της καινοτομίας, με σεβασμό στον καταναλωτή με κύριο στόχο την επίτευξη της υψηλότερης ποιότητας . Για αυτό και μετατρέψαμε τους ελαιώνες σε βιολογικής καλλιέργειας, οι οποίοι βρίσκονται  σε μεταβατικό στάδιο.